Orientační ceník zpracování příručky HACCP
Provozovny bez přípravy teplých pokrmů
Např. pivnice, herny, bary, kavárny atd.
- teplé a studené nápoje
- studené pokrmy nebo lahůdkářské výrobky od jiných dodavatelů
- doplňkový sortiment
- Cena: 1 500 Kč
Provozovny s přípravou pokrmů z polotovarů nebo výrobou jednoduchých pokrmů
Např. rychlé občerstvení, bistra, malé restaurace atd.
- teplé a studené nápoje
- výroba pokrmů z polotovarů
- ohřev hotových mrazených a chlazených pokrmů
- jednoduchá příprava pokrmů (saláty, bagety)
- doplňkový sortiment
- Cena: 2 000 – 2 500 Kč
Provozovny s výrobou všech typů pokrmů
Např. restaurace, hotely, penziony atd.
- teplé a studené nápoje
- výroba teplých i studených hotových jídel a minutek
- výroba lahůdkářských výrobků
- doplňkový sortiment
- Cena: 2 500 – 4 000 Kč dle složitosti zpracování
Doprava
- Cena: 5 Kč/km
- Ostrava, Praha dle dohody