Orientační ceník zpracování příručky HACCP

Provozovny bez přípravy teplých pokrmů

Např. pivnice, herny, bary, kavárny atd.

  • teplé a studené nápoje
  • studené pokrmy nebo lahůdkářské výrobky od jiných dodavatelů
  • doplňkový sortiment
  • Cena: 1 500 Kč

Provozovny s přípravou pokrmů z polotovarů nebo výrobou jednoduchých pokrmů

Např. rychlé občerstvení, bistra, malé restaurace atd.

  • teplé a studené nápoje
  • výroba pokrmů z polotovarů
  • ohřev hotových mrazených a chlazených pokrmů
  • jednoduchá příprava pokrmů (saláty, bagety)
  • doplňkový sortiment
  • Cena: 2 000 – 2 500 Kč

Provozovny s výrobou všech typů pokrmů

Např. restaurace, hotely, penziony atd.

  • teplé a studené nápoje
  • výroba teplých i studených hotových jídel a minutek
  • výroba lahůdkářských výrobků
  • doplňkový sortiment
  • Cena: 2 500 – 4 000 Kč dle složitosti zpracování

Doprava

  • Cena: 5 Kč/km
  • Ostrava, Praha dle dohody